luni, 20 aprilie 2015

În grabă prin grădină

Cred ca toata lumea cunoaste momentul acela cand nici nu te intorci bine din vacanta si te lovesti de o multime de lucruri de care trebuie sa te apuci.
Tocmai de aceea acum, cand m-am intors de putin timp din vacanta in Sri Lanka, insula din sudul Indiei nu am avut vreme nici sa descarc toate pozele. Cumulat cu oboseala de pe drum si socul termic produs de trecerea brusca de la caldurile srilankeze la frigurile si ploile reci mioritice ritmul parca este mai incetinit.
Prin gradina am constatat in graba noutatile: este frumoasa, a revenit la viata, este in floare, dar este haos, buruienile au invadat straturile, iar catelul "si-a cam facut de lucru" printre flori. Ii va veni si ei vremea cand va fi pusa la punct. Pana atunci, parca in poze nu arata chiar asa de rau:
Ca sa fac haz de necaz, parca muscari nici nu arata chiar atat de rau langa papadiile care au invadat straturile.2 comentarii:

  1. Da, da, cunoastem situatia :) Chiar azi ma gandeam ce multe sunt de facut in gradina dupa doar o spatamana de absenta. Dar eu am apucat sa descarc pozele din vacanta :) Minunati sunt muscarii si papadiile :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci ne aflam cam in aceeasi situatie :) Spor la treaba atunci si asteptam sa vedem si la tine pozele din vacanta!

    RăspundețiȘtergere