marți, 26 august 2014

Poza lunii august

Aproape ca a trecut si ultima luna de vara, iar ca o concluzie pot spune ca nu mi-a placut deloc aceasta vara, multe prea ploioasa si prea rece. Pot numara pe degetele de la o mana, cred, zilele cand a fost chiar cald rau cum ne-am obisnuit anii trecuti. Dar uitandu-ma la pozele facute in august in gradina, am constatat cu mirare ca aveam atat de multe poze incat nu stiam pe care sa o aleg ca poza lunii. De aici rezulta ca florile nu au fost afectate prea tare de vara asta umeda si racoroasa, si si-au vazut de treaba in continuare.
In poza de mai jos este o floare numita Mandevilla sau iasomie braziliana, o planta tropicala, care arata minunat pe terase sau balcoane. Are florile in forma de trompeta si rezista fara probleme in soare direct.

Si, odata cu sfarsitul lunii august, a venit timpul pentru o scurta vacanta, de data aceasta in insula Mallorca, Spania. Bucurati-va de ultimele zile de vara si sa ne reauzim cu bine la inceputul toamnei!

2 comentarii:

  1. Te vei bucura de soare macar acum. Te astept cu poze si impresii. Si eu ma pregatesc de vacanta, plec saptamana viitoare. Vacanta placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, vor urma si pozele:) Se pare ca mai nou toamna a devenit anotimpul concediilor ca pe multi i-am auzit sa aleaga perioada de sfarsit de august-inceput de septembrie...poate si pentru ca nu mai e asa mare agitatie in perioada asta.

    RăspundețiȘtergere