joi, 29 mai 2014

Poza lunii mai

Poza pe care am ales-o luna aceasta ca cea mai reprezentativa imagine este un frumos iris mov, care a inflorit zilele trecute (de altfel toti irisii au inceput acum sa infloreasca). Cum la noi a tot plouat de ceva vreme nici nu am prea apucat sa ne bucuram de irisi, de bujori si de alte flori frumoase din gradina.
A trecut repede luna mai, parca nici nu stiu cand. Liliacul si salcamul s-au trecut destul de repede, iar acuma am observat ca au inceput sa infloreasca teii. Ar trebui sa ne bucuram cat mai putem de perioada minunata in care ne aflam pentru ca timpul trece cu repeziciune si indata vine iarasi anotimpul rece.


4 comentarii:

 1. Albastrul atrage toate privirile in gradina :) Esti exact o luna in urma mea ... irisii mei deja s-au uscat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cam asta e diferenta, daca zici ca la tine au fost si 38 de grade:) Au o perioada de inflorire destul de scurta irisii, din pacate..

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce e frumos trece repede, ca sa ti se faca dor si sa apreciezi mai bine frumoasul :).Daca ar fi tot timpul verii infloriti, probabil ne-am plictisi de ei, de parfumatii irisi. Mie imi plac nu atat pentru frumusetea florii lor, cat pentru parfum. Irisul tau albastru cu putin mov e foarte frumos si delicat.

  RăspundețiȘtergere
 4. Intr-adevar, asa, daca se trec repede, ii asteptam mult ma entuziasmati anul urmator. Un weekend frumos!

  RăspundețiȘtergere