marți, 20 august 2013

Detalii

Lucruri simple, care unora li se pot parea doar niste detalii, dar care privite intr-un anumit fel,  au un farmec aparte.


Dupa ce s-au trecut florile de mac, raman semintele in inflorescentele uscate.
Un fluture "coada de randunica" cu coada furculita, sta tacticos pe o floare de ceapa ornamentala si soarbe linistit nectarul.Nici nu ma baga in seama cand ma agitam pe langa el cu aparatul de fotografiat.
 Un soi de floarea soarelui batuta.Natura, maestra paisagisticii.


Pozele nu au fost facute in gradina mea. Majoritatea sunt facute in gradina unor prieteni de-ai mei de asemenea pasionati de gradinarit, iar ultima este in camp.

6 comentarii:

 1. frumoase poze, imi plac detaliile!

  RăspundețiȘtergere
 2. Uneori detaliile sunt cele mai importante:) Numai bine Coco!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu conteaza ca sunt din alte gradini. Important este ca le-ai observat si te-ai "aplecat" asupra lor, te-ai hranit spiritual din frumusetea lor. Si apoi, ne-ai aratat si noua! O saptamana frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru cineva care e vrajit de frumusetile naturii e greu sa nu fie atras de detaliile minunate:) Iti doresc si eu tie o saptamana cat mai reusita!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce frumoasa floarea soarelui!Am avut si eu ceva soi pitic si cu floare batuta, dar nu chiar asa ca a ta.

  RăspundețiȘtergere
 6. E foarte frumoasa si are tulpina inalta exact ca a florii soarelui clasica, dar din pacate nu e la mine in gradina.Este in gradina unor prieteni, dar mi-ai promis ca o sa imi dea si mie niste seminte.Deci sper ca la anul sa o am si eu:) O saptamana placuta iti doresc!:)

  RăspundețiȘtergere