duminică, 16 iunie 2013

Duminică de iunie

Ce poate fi mai frumos intr-o duminica insorita si calduroasa din prima luna de vara decat sa stai la tine in gradina si sa te bucuri de caldura si de verdele naturii.Poate doar valurile marii ar putea concura cu acea priveliste.Parfumul caprifoiului care se simte seara e nelipsit in noptile scurte de vara.
 Verisoarele mai mici ale soarelui,galbenelele.


Niste flori de camp foarte interesante, plantago media e denumirea lor si seamana cu patlagina,anul asta e primul an cand le observ ca si-au facut aparitia printre pomi.
La inceput a fost una...


 Apoi mii..


Caisul promite o recolta frumoasa anul asta,daca scapam cu bine de furtunile de iunie,tipice la noi.O duminica frumoasa!

2 comentarii:

  1. Daca faptura plantago etc se va inmulti la fel ca patlagina, o sa te vaiti ca nu mai scapi de ea. Dupa mine, pare patlagina-patlagina, dar daca spui tu ca e doar o ruda...
    Si mie vara imi place cel mai mult sa ma bucur de gradina mea. Nu e alt loc mai calm si relaxant si in plus gradina pe timp de vara are nevoie de ajutor ca sa creasca frumos, ne ofera bucurie daca suntem la nevoie , pe zile cu arsita, alaturi de ea :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdata nu ma deranjeaza patlagina(da e o specie inrudita cu patlagina dar are florile ceva mai mari si mai bogate)ca e doar in livada cu pomi unde nu provoaca pagube si arata destul de bine.Daca o sa intre in gradina de flori si/sau legume,atunci luam masuri:))
    Daca ar fi dupa mine as scurta iarna cu vreo 2 luni si le-as adauga verii ca sa am timp mai mult sa ma bucur de gradina verde!:)

    RăspundețiȘtergere