joi, 4 aprilie 2013

Plumb

Dormeau adanc sicriele de plumb,
Si flori de plumb si funerar vesmant-
Stam singur in cavou...si era vant...
Si scartaiau coroanele de plumb.


Singura raza de soare din gradina mea e salcamul galben care nu a tinut cont de vremea mohorata si umeda si a inflorit luminand atmosfera prea gri si monotona.

Apoi incet,incet si-au facut curaj sa infloreasca si panselutele si primele lalele dand o nota de culoare gradinii gri si plouate.


6 comentarii:

 1. Cred ca intre timp d-a mai indreptat vremea si la voi si gradina s-a trezit binisor la viata :) Curaj, sezonul favorit al gradinaritului de-abia incepe !

  RăspundețiȘtergere
 2. Azi a fost ceva mai cald si parca a si iesit putin soarele.Pai sa vina odata primavara asta ca din decembrie o tot astept si inca nu a binevoit sa vina si sa nu mai plece:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Hai ca ai mai indulcit tonul cu floricelele astea vesele si dragute! Vezi, totusi Natura isi face treaba, vrand parca sa ne demonstreze si noua, oamenilor, ceva. O saptamana plina de zambet iti doresc! Si soare!

  RăspundețiȘtergere
 4. E de admirat intr-adevar cum natura ne da o lectie ca ea isi vede de treaba oricand si oricum.mai ales cu soare mi-as dori sa fie:)

  RăspundețiȘtergere
 5. ”Plumbul de primavara” , nu e chiar plumb, asa cum e cel din noiembrie, de pilda :). E asa, doar un nor trecator , pe care cu putin optimism il poti pune pe fuga.

  RăspundețiȘtergere
 6. Da,macar acum primavara chiar daca vremea e urata natura tot se trezeste incet,incet la viata:)

  RăspundețiȘtergere